Extra LUX Stan kod Zvezdinog stadiona 122m2 3.0 PS - Bez Provizije

Šifra nekretnine : 1059

Prodaja 420.000 € - Stan
122.00 m23.0 Sobepodno IV/IV  Štampaj
Lokacija: Autokomanda novogradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2023 

----- Bez Provizije-----

Extra Lux stan u blizini zvezdinog stadiona u mirnom delu grada u ulici koja nije prometna, a na par kilometara od autokomande i veze sa svim delovima grada kao i autoputem.
U neposrednoj blizini zgrade nalaze se marketi, skole, autobuska stajališta, sportski objekti...
Sam stan je funkcionalan i građen naj savremenijim materijalima i opremljen vrhunskom opremom.
Stan se nalazi na povučenom spratu sa velikom terasom oko celog stana, ispred dnevnog boravkaima veliku terasu orijentisanu ka ulici, a iz spavaćih soba se izlazi na terasu orijentisanu ka zadnjoj strani zgrade.
Stan ima dve spavaće sobe od kojih je jedna master soba sa kupatilom, dva kupatila, jedan WC, kuhinju sa trpezarijom i dnevni boravak.
Dnevni boravak ima orijentaciju ka ulici sa pripadajućom terasom u širini celog stana sa prelepim pogledom.
Sama struktura omogućuje komforan i funkcionalan život u stanu.
Zgrada je opremljena liftom renomirane firme "OTIS",
Grejanjeu u stanu je obezbeđeno hibridnim toplotnim pumpama koje rade na gas i struju i sprovedeno je kao podno grejanje.
Klimatizacija je urađena multisplit sistemom za hlađenje.
Ceo sistem grejanja i hlađenja je urađen od renomiranog svetskog proizvođača "DAIKIN"
Spoljašnja stolarija je od aluminijumskih profila "ELVIAL" zastakljen troslojnim staklom.
Na podu je višeslojni parket prilagođen podnom grejanju.
Kupatila su opremljena vrhunskom sanitarijom proizvođača "VILLEROY & BOCH" i "HANSGROHE"

Zgrada poseduje svu potrebnu dokumentaciju, građevinsku dozvolu, prijavu radova, potvrdu da je konstrukcija urađena po projektu...

Uz stan je moguće kupiti i parking mesto u garaži po ceni od 30.000€







Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Parking, Podrum, Terasa, Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Tramvaj, Voz
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija, Podno grejanje
  • PONUDA:Specijalna ponuda, Snižena cena
  • PRISTUP:Lift, Rampa za invalidska kolica
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, Video nadzor
Nekretnina na mapi

Agent: Miloš Kocić

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 64

Kontakt

Loading...

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Lux Stan Vukov Spomenik, 4.0, Cg, 107m2, Bez provizije

4.0 | 106.8m2 | 407.700 €
Bez Agencijske Provizije Stan se nalazi u blizini Vukovog spomenika u novoj zgradi kvalitetne gradnje. Stan je dvostrano orijentisan sa pretežnom orijentacijom ka ulici i nalazi se na VI spratu u zdradi koja ima 7 sprata. U zgradi će biti ugrađen lift renomiranog proizvođača "SCHINDLER". Fasada je rađena po sistemu "sendvič zida" sa završnom obradom pikovanim kamenom. Ulaz obezbeđen interfonom i video nadzorom. Spoljašnja stolarija je od visoko kvalitetnih šestokomornih PVC profila, sa troslojnim staklom, a ulazna vrata u stanove su sigurnosna proizvođača "BOSAL" Podovi su urađeni od višeslojnog hrastovog parketa.Od prostorija stan ima: predulaz, prostran dnevni boravak, sa kuhinjom i trpezarijom, dva kupatila, tri spavaće sobe i velike lođe koja ima izlaz iz sobe i dnevnog boravka. Spavaća soba je orijentisana ka mirnom delu dvorišta sa izlazom na terasu. Blizina gradskog prevoza, metro stanice, škole, fakulteta, vrtića, gradskih institucija, šoping centra, trgovina. Mogućnost povraćaja PDV-a Mogućnost kupovine garažnog mesta na parking platforni cena 28.000€ sa PDV-om Cena stana 3.818 €/m2 bez PDV-om PDV na stanogradnju je 10% CENA U OGLASU JE BEZ URAČUNATOG PDV-a PRODAJA STANA BEZ POSREDNIČKE PROVIZIJE!!!!!!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Lux Stan Vukov Spomenik, 4.0, Cg, 95m2, Bez provizije

4.0 | 95.35m2 | 364.000 €
Bez Agencijske Provizije Stan se nalazi u blizini Vukovog spomenika u novoj zgradi kvalitetne gradnje. Stan je dvostrano orijentisan sa pretežnom orijentacijom ka dvorištu i nalazi se na 5. spratu u zdradi koja ima 7 sprata. U zgradi će biti ugrađen lift renomiranog proizvođača "SCHINDLER". Fasada je rađena po sistemu "sendvič zida" sa završnom obradom pikovanim kamenom. Ulaz obezbeđen interfonom i video nadzorom. Spoljašnja stolarija je od visoko kvalitetnih sedmokomornih PVC profila, sa troslojnim staklom, a ulazna vrata u stanove su sigurnosna proizvođača "BOSAL" Podovi su urađeni od višeslojnog hrastovog parketa.Od prostorija stan ima: predulaz, prostran dnevni boravak, sa kuhinjom i trpezarijom, dva kupatila, tri spavaće sobe i velike lođe koja ima izlaz iz sobe i dnevnog boravka. Spavaća soba je orijentisana ka mirnom delu dvorišta sa izlazom na terasu. Blizina gradskog prevoza, metro stanice, škole, fakulteta, vrtića, gradskih institucija, šoping centra, trgovina. Mogućnost povraćaja PDV-a Mogućnost kupovine garažnog mesta na parking platformi cena 28.000€ sa PDV-om Cena stana 3.818 €/m2 bez PDV-om PDV na stanogradnju je 10% CENA U OGLASU JE BEZ URAČUNATOG PDV-a PRODAJA STANA BEZ POSREDNIČKE PROVIZIJE!!!!!!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Lux Stan Vukov Spomenik, 4.0, Cg, 86m2, Bez provizije

4.0 | 85.93m2 | 328.000 €
Bez Agencijske Provizije Stan se nalazi u blizini Vukovog spomenika u novoj zgradi kvalitetne gradnje. Stan je dvostrano orijentisan sa pretežnom orijentacijom ka dvorištu i nalazi se na 6. spratu u zdradi koja ima 7 sprata. U zgradi će biti ugrađen lift renomiranog proizvođača "SCHINDLER". Fasada je rađena po sistemu "sendvič zida" sa završnom obradom pikovanim kamenom. Ulaz obezbeđen interfonom i video nadzorom. Spoljašnja stolarija je od visoko kvalitetnih sedmokomornih PVC profila, sa troslojnim staklom, a ulazna vrata u stanove su sigurnosna proizvođača "BOSAL" Podovi su urađeni od višeslojnog hrastovog parketa.Od prostorija stan ima: predulaz, prostran dnevni boravak, sa kuhinjom i trpezarijom, dva kupatila, tri spavaće sobe i velike lođe koja ima izlaz iz sobe i dnevnog boravka. Spavaća soba je orijentisana ka mirnom delu dvorišta sa izlazom na terasu. Blizina gradskog prevoza, metro stanice, škole, fakulteta, vrtića, gradskih institucija, šoping centra, trgovina. Mogućnost povraćaja PDV-a Mogućnost kupovine garažnog mesta na parking platforni cena 28.000€ sa PDV-om Cena stana 3.818 €/m2 bez PDV-om PDV na stanogradnju je 10% CENA U OGLASU JE BEZ URAČUNATOG PDV-a PRODAJA STANA BEZ POSREDNIČKE PROVIZIJE!!!!!!
Detaljnije