Stari Slankamen, 72m2, 3.0, Dunav, Uknjižen

Šifra nekretnine : 1166

Prodaja 50.000 € - Stan
72.00 m23.0 SobeTA III/III  Štampaj
Lokacija: Stari Slankamen stara gradnja Telefonskih linija: 1 

U srcu Srema, na samoj obali Dunava u Starom Slankamenu nalazi se stan od 72m2 sa tri sobe i prelepim pogledom na Dunav.
Stan je trostrano orijentisan izuzetno svetao sa prelepim pogledom.
Delimično je renoviran, zamenjena stolarija (postavljen PVC)
Od prostorija stan ima predulaz, kupatilo, tri sobe, kuhinju, ostavu i dve terase.
Parkin mesto ispred zgrade
U neposrednoj blizini nalaze se prodavnica, Bolnica za rehabilitaciju, Najbolji restorani, marina za čamce, autobusko stajalište.

Za više informacija slobodno pozovite, kao i za zakazivanje gledanja.

Vredi pogledati.

Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene.

Lokacija na mapi je orijentaciona

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Balkon
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija
  • PONUDA:Hitno, Specijalna ponuda, Snižena cena
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima

Agent: Miloš Kocić

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 63

Kontakt

Loading...

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Extra Lux stan kod Zvezdinog stadiona 40m2, PR - Bez Provizije

2.0 | 40.24m2 | 148.890 €
*** Direktna prodaja Bez Provizije *** Sa zadovoljstvom možemo da vam ponudimo LUX stan u mirnom rezidencijalnom delu Voždovca u blizini Zvezdinog stadiona. Stan se nalazi u prizemlju zgrade koja ima 3 sprata. Stan ima 40m2 po strukturi je dvosoban, orijentisan ka ulici. Zgrada se gradi visokokvalitetnim materijalima i opremom: Grejanje i hlađenje sa toplotnim pumpama preko podnog grejanja i fenkoila Sanitarija Villeroy & Boch, Hans Grohe Italijanska keramika, parket dvoslojni u vidu široke daske. Ulazna vrata BOSAL, a spoljašnja stolarija aluminijumska U zgradi će biti ugrađen lift renomiranog proizvođača OTIS. Fasada će biti kombinacija ventilirajuće i demit fasade za termoizolacijim od kamene vune. Mogućnost kupovine parking mesta u garaži u zgradi. ***Direktna prodaja BEZ PROVIZIJE*** Cena u oglasu je bez PDV-a. Cena stana je 3.700€/m2 + PDV Kupovina direktno od investitora, mogućnost povraćaja PDV-a
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Crveni Krst, 2.0, 51m2, EG - Bez Provizije

2.0 | 50.58m2 | 151.740 €
Prodaja Bez Provizije !!! Sa zadovoljstvom možemo da Vam ponudimo izvanredan stan na Crvenom krstu, u mirnom porodičnom delu. Na visokom prizemlju moderne zgrade s ukupno šest spratova, nalazi se ovaj elegantni dvosoban stan u fazi izgradnje. Stan se sastoji od prostrane spavaće sobe, luksuznog kupatila, udobnog dnevnog boravka s povezanom kuhinjom i izlazom na terasu. Prozori su od visokokvalitetnih PVC profila s troslojnim staklom, pružajući optimalnu izolaciju. Enterijer krase podovi od prvoklasnog hrastovog parketa, a stan se greje putem etažnog grejanja, pružajući efikasnost i udobnost. Sa 51m2 prostora, ovaj stan ima dovoljno prostora za udoban život. Dodatni nivo sigurnosti pružaju sigurnosna ulazna vrata. Ova nekretnina obećava savremen životni stil u prijatnom ambijentu. Cena u oglasu je bez uračunatog PDV-a. Mogućnost povraćaja PDV-a. Mogućnost kupovine parking mesta u garaži po ceni od 25.000€ sa PDV-om Za sve dodatne informacije slobodno popzovite.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Aviv park, PR, 60m2 Dvorište - Bez Provizije

2.5 | 60m2 | 159.000 €
Sa zadovoljstvom možemo da Vam ponudimo stan u neposrednoj blizini TC Aviv park, kraj koji se u poslednjih desetak godina izgradio i postao moderno mesto za život. U neposrednoj blizini zgrade nalaze se trćni centar, škola, vrtić, stanice gradskog prevoza, Cvetkova pijaca, kao i veliki marketi. Stan se nalazi u novogradnji čiji se završetak očekuje di kraja 2023 godine. Zgrada ima lift, grejanje je etažno na struju sa podnim grejanjem. Pod u stanu je od keramike, ulazna vrata su sigurnosna, a stolarija PVC sa Rehau profilima i troslojnim staklom. Stan je u visokom prizemlju, dvostrano orijentisan za izlazom na dvorište. Dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom orijentisan je ka ulici dok su dve spavaće sobe orijentisane ka dvorištu sa izlazom na dvorište. Izuzetno funkcionalan stan. Vredi pogledati, svaka preporuka. Cena u oglasu je bez uračunatog PDV-a Mogućnost povraćaja PDV-a. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 15.000€+PDV-a Cena stana 2.650€+PDV Prodaja Bez agencijske provizije
Detaljnije