Extra Stan kod Zire 2.5, 61m2, EG - Bez Provizije

Šifra nekretnine : 1115

Prodaja 193.295 € - Stan
60.75 m22.5 SobeEG I/IV  Štampaj
Lokacija: Profesorska Kolonija u izgradnji Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2023 

Stan se prodaje Bez agencijske provizije.

Sa zadovoljstvom možemo da Vam ponudimo stan u izgradnji u centru Beograda u Profesorskoj koloniji u blizini TC Zira.
Sam objekat se gradi visokokvalitetnim materijalima, a pouzdanost investitora dokazuje desetak napravljenih zgrada i uknjiženih na teritoriji beograda.
U neposrednoj blizini zgrade nalaze se Osnoivna škoa, vrtić, Tržni centar, Super marketi, park Tašmajdan kao i sportski centar Tašmajdan...
Zgrada je projektovana kao dvostrano uzidana tako da su stanovi orijentisani ka ulici i dvorištu, ima dve podzemne etaže za parkiranje.
Stan se nalazi na drugom spratu, izuzetno funkcionala dvoiposoban sa lođom, dve spavaće sobe i dnevnim boravkom sa kuhinjom i trpezarijom.
Stan je orijentisan ka mirnom delu dvorišta. Uz stan možete kupiti i garažno mesto u zgradi.

Za sve dodatne informacije slobodno nas možete nazvati

Za kupce prvog stana mogućnost povraćaja PDV-a.

Cena u oglasu je bez iskazanog PDV-a

Stan se prodaje Bez agencijske provizije.

Dodatne karakteristike

  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus, Tramvaj, Voz
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PONUDA:Snižena cena
  • PRISTUP:Lift, Rampa za invalidska kolica
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, Video nadzor
Nekretnina na mapi

Agent: Miloš Kocić

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 64

Kontakt

Loading...

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Extra Stan kod Zire 2.5, 57m2, EG - Bez Provizije

2.5 | 56.85m2 | 180.886 €
Stan se prodaje Bez agencijske provizije. Sa zadovoljstvom možemo da Vam ponudimo stan u izgradnji u centru Beograda u Profesorskoj koloniji u blizini TC Zira. Sam objekat se gradi visokokvalitetnim materijalima, a pouzdanost investitora dokazuje desetak napravljenih zgrada i uknjiženih na teritoriji beograda. U neposrednoj blizini zgrade nalaze se Osnoivna škoa, vrtić, Tržni centar, Super marketi, park Tašmajdan kao i sportski centar Tašmajdan... Zgrada je projektovana kao dvostrano uzidana tako da su stanovi orijentisani ka ulici i dvorištu, ima dve podzemne etaže za parkiranje. Stan se nalazi na trećem spratu, izuzetno funkcionalan dvoiposoban sa lovelikom terasom duž celog stana, dve spavaće sobe i dnevnim boravkom sa kuhinjom i trpezarijom. Stan je orijentisan ka mirnom dvorišnom delu. Uz stan možete kupiti i garažno mesto. Za sve dodatne informacije slobodno nas možete nazvati Za kupce prvog stana mogućnost povraćaja PDV-a. Cena u oglasu je bez iskazanog PDV-a Stan se prodaje Bez agencijske provizije.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Extra Stan kod Zire 3.5, 92m2, EG - Bez Provizije

3.5 | 91.53m2 | 291.232 €
Stan se prodaje Bez agencijske provizije. Sa zadovoljstvom možemo da Vam ponudimo stan u izgradnji u centru Beograda u Profesorskoj koloniji u blizini TC Zira. Sam objekat se gradi visokokvalitetnim materijalima, a pouzdanost investitora dokazuje desetak napravljenih zgrada i uknjiženih na teritoriji beograda. U neposrednoj blizini zgrade nalaze se Osnoivna škoa, vrtić, Tržni centar, Super marketi, park Tašmajdan kao i sportski centar Tašmajdan... Zgrada je projektovana kao dvostrano uzidana tako da su stanovi orijentisani ka ulici i dvorištu, ima dve podzemne etaže za parkiranje. Stan je dvostrano orijentisan sa dve spavaće sobe, dve lođe, dva kupatila, ostavom i dnevnom sobom sa kuhinjom i trpezarijom. Uz stan možete kupiti i garažno mesto u zgradi. Za sve dodatne informacije slobodno nas možete nazvati Za kupce prvog stana mogućnost povraćaja PDV-a. Cena u oglasu je bez iskazanog PDV-a Stan se prodaje Bez agencijske provizije.
Detaljnije