Lux, Crveni krst, 64m2 - Bez Provizije

Šifra nekretnine : 1092

Prodaja 204.192 € - Stan
63.81 m23.0 SobeGeoTermalno II/III  Štampaj
Lokacija: Crveni Krst Ulica: Sazonova u izgradnji Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2023 

Direktna prodaja Bez Provizije

Sa zadovoljstvom možemo da vam ponudimo LUX stan u centru grada na Crvenom krstu u mirnoj ulici punoj zelenila..
Stan se nalazi na drugom spratu zgrade koja ima 3 sprata. Stan ima 64m2 po strukturi je dvoiposoban.
Zgrada se gradi visokokvalitetnim materijalima i opremom:
Grejanje i hlađenje sa toplotnim pumpama preko podnog grejanja i fenkoila
Sanitarija Villeroy & Boch, Hans Grohe
Italijanska keramika, parket dvoslojni u vidu široke daske.
Ulazna vrata BOSAL, a spoljašnja stolarija aluminijumska
U zgradi će biti ugrađen lift renomiranog proizvođača OTIS.
Fasada će biti kombinacija ventilirajuće i demit fasade za termoizolacijim od kamene vune.
Mogućnost kupovine parking mesta u garaži u zgradi.

Direktna prodaja Bez Provizije

Cena u oglasu je bez PDV-a.


Kupovina direktno od investitora, mogućnost povraćaja PDV-a

Pozovite za više informacija.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija, Podno grejanje
  • PONUDA:Snižena cena
  • PRISTUP:Lift, Rampa za invalidska kolica
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, Video nadzor

Agent: Miloš Kocić

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 38

Kontakt

Loading...

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Lux, Crveni krst, 65m2 - Bez Provizije

2.0 | 65.35m2 | 209.120 €
***Direktna prodaja BEZ PROVIZIJE*** Sa zadovoljstvom možemo da vam ponudimo LUX stan u centru grada na Crvenom krstu u mirnoj ulici punoj zelenila.. Stan se nalazi na prvom spratu zgrade koja ima 3 sprata. Stan ima 65m2 po strukturi je dvoiposoban. Zgrada se gradi visokokvalitetnim materijalima i opremom: Grejanje i hlađenje sa toplotnim pumpama preko podnog grejanja i fenkoila Sanitarija Villeroy & Boch, Hans Grohe Italijanska keramika, parket dvoslojni u vidu široke daske. Ulazna vrata BOSAL, a spoljašnja stolarija aluminijumska U zgradi će biti ugrađen lift renomiranog proizvođača OTIS. Fasada će biti kombinacija ventilirajuće i demit fasade za termoizolacijim od kamene vune. Mogućnost kupovine parking mesta u garaži u zgradi. ***Direktna prodaja BEZ PROVIZIJE*** Cena u oglasu je bez PDV-a. Cena stana je 3.200€/m2 + PDV Kupovina direktno od investitora, mogućnost povraćaja PDV-a U ponudi ima još dosta stanova u ovoj zgradi, pozovite za više informacija.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Lux, Crveni krst, 61m2 - Bez Provizije

2.0 | 61.32m2 | 196.224 €
***Direktna prodaja BEZ PROVIZIJE*** Sa zadovoljstvom možemo da vam ponudimo LUX stan u centru grada na Crvenom krstu u mirnoj ulici punoj zelenila.. Stan se nalazi u prizemlju zgrade koja ima 3 sprata. Stan ima 61m2 po strukturi je dvoiposoban. Zgrada se gradi visokokvalitetnim materijalima i opremom: Grejanje i hlađenje sa toplotnim pumpama preko podnog grejanja i fenkoila Sanitarija Villeroy & Boch, Hans Grohe Italijanska keramika, parket dvoslojni u vidu široke daske. Ulazna vrata BOSAL, a spoljašnja stolarija aluminijumska U zgradi će biti ugrađen lift renomiranog proizvođača OTIS. Fasada će biti kombinacija ventilirajuće i demit fasade za termoizolacijim od kamene vune. Mogućnost kupovine parking mesta u garaži u zgradi. ***Direktna prodaja BEZ PROVIZIJE*** Cena u oglasu je bez PDV-a. Cena stana je 3.200€/m2 + PDV Kupovina direktno od investitora, mogućnost povraćaja PDV-a U ponudi ima još dosta stanova u ovoj zgradi, pozovite za više informacija.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Lux, Crveni krst, 59m2 - Bez Provizije

2.0 | 58.66m2 | 187.712 €
***Direktna prodaja BEZ PROVIZIJE*** Sa zadovoljstvom možemo da vam ponudimo LUX stan u centru grada na Crvenom krstu u mirnoj ulici punoj zelenila.. Stan se nalazi u prizemlju zgrade koja ima 3 sprata. Stan ima 59m2 po strukturi je dvoiposoban. Zgrada se gradi visokokvalitetnim materijalima i opremom: Grejanje i hlađenje sa toplotnim pumpama preko podnog grejanja i fenkoila Sanitarija Villeroy & Boch, Hans Grohe Italijanska keramika, parket dvoslojni u vidu široke daske. Ulazna vrata BOSAL, a spoljašnja stolarija aluminijumska U zgradi će biti ugrađen lift renomiranog proizvođača OTIS. Fasada će biti kombinacija ventilirajuće i demit fasade za termoizolacijim od kamene vune. Mogućnost kupovine parking mesta u garaži u zgradi. ***Direktna prodaja BEZ PROVIZIJE*** Cena u oglasu je bez PDV-a. Cena stana je 3.200€/m2 + PDV Kupovina direktno od investitora, mogućnost povraćaja PDV-a U ponudi ima još dosta stanova u ovoj zgradi, pozovite za više informacija.
Detaljnije