Lux, Crveni krst, 55m2 - Bez Provizije

Šifra nekretnine : 1081

Prodaja 180.774 € - Stan
54.78 m22.0 SobeGeoTermalno Prizemlje/III  Štampaj
Lokacija: Crveni Krst Ulica: Sazonova u izgradnji Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2023 

Direktna prodaja Bez Provizije

Sa zadovoljstvom možemo da vam ponudimo LUX stan u centru grada na Crvenom krstu u mirnoj ulici punoj zelenila..
Stan se nalazi u prizemlju zgrade koja ima 3 sprata. Stan ima 55m2 po strukturi je dvosoban.
Zgrada se gradi visokokvalitetnim materijalima i opremom:
Grejanje i hlađenje sa toplotnim pumpama preko podnog grejanja i fenkoila
Sanitarija Villeroy & Boch, Hans Grohe
Italijanska keramika, parket dvoslojni u vidu široke daske.
Ulazna vrata BOSAL, a spoljašnja stolarija aluminijumska
U zgradi će biti ugrađen lift renomiranog proizvođača OTIS.
Fasada će biti kombinacija ventilirajuće i demit fasade za termoizolacijim od kamene vune.
Mogućnost kupovine parking mesta u garaži u zgradi.

Direktna prodaja Bez Provizije

Cena u oglasu je bez PDV-a.


Kupovina direktno od investitora, mogućnost povraćaja PDV-a

Pozovite za više informacija.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus
  • OPIS:Lux
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija, Podno grejanje
  • PRISTUP:Lift, Rampa za invalidska kolica
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, Video nadzor

Agent: Miloš Kocić

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 64

Kontakt

Loading...

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Crveni Krst, 2.5, 64m2, EG - Bez Provizije

2.5 | 63.88m2 | 191.640 €
Prodaja Bez Provizije !!! Sa zadovoljstvom možemo da Vam ponudimo izvanredan stan na Crvenom krstu, u mirnom porodičnom delu. Na niskom prizemlju moderne zgrade s ukupno šest spratova, nalazi se ovaj elegantni trosoban stan u fazi izgradnje. Stan se sastoji od dve prostrane spavaće sobe, dva luksuzna kupatila, udobnog dnevnog boravka s povezanom kuhinjom i izlazom na dvorište. Prozori su od visokokvalitetnih PVC profila s troslojnim staklom, pružajući optimalnu izolaciju. Enterijer krase podovi od prvoklasnog hrastovog parketa, a stan se greje putem etažnog grejanja, pružajući efikasnost i udobnost. Sa 64m2 prostora, ovaj stan ima dovoljno prostora za udoban život. Dodatni nivo sigurnosti pružaju sigurnosna ulazna vrata. Ova nekretnina obećava savremen životni stil u prijatnom ambijentu. Mogućnost povraćaja PDV-a. Mogućnost kupovine parking mesta u garaži po ceni od 25.000€ sa PDV-om Za sve dodatne informacije slobodno popzovite.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Crveni Krst, 2.0, 51m2, EG - Bez Provizije

2.0 | 51.3m2 | 153.900 €
Prodaja Bez Provizije !!! Sa zadovoljstvom možemo da Vam ponudimo izvanredan stan na Crvenom krstu, u mirnom porodičnom delu. Na prvom spratu moderne zgrade s ukupno šest spratova, nalazi se ovaj elegantni dvosoban stan u fazi izgradnje. Stan se sastoji od prostrane spavaće sobe, luksuznog kupatila, udobnog dnevnog boravka s povezanom kuhinjom i izlazom na terasu. Prozori su od visokokvalitetnih PVC profila s troslojnim staklom, pružajući optimalnu izolaciju. Enterijer krase podovi od prvoklasnog hrastovog parketa, a stan se greje putem etažnog grejanja, pružajući efikasnost i udobnost. Sa 51m2 prostora, ovaj stan ima dovoljno prostora za udoban život. Dodatni nivo sigurnosti pružaju sigurnosna ulazna vrata. Ova nekretnina obećava savremen životni stil u prijatnom ambijentu. Cena u oglasu je bez uračunatog PDV-a. Mogućnost povraćaja PDV-a. Mogućnost kupovine parking mesta u garaži po ceni od 25.000€ sa PDV-om Za sve dodatne informacije slobodno popzovite.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Crveni Krst, 2.5, 70m2, EG - Bez Provizije

2.5 | 69.55m2 | 208.650 €
Prodaja Bez Provizije !!! Sa zadovoljstvom možemo da Vam ponudimo izvanredan stan na Crvenom krstu, u mirnom porodičnom delu. Na trećem spratu moderne zgrade s ukupno šest spratova, nalazi se ovaj elegantni trosoban stan u fazi izgradnje. Stan se sastoji od dve prostrane spavaće sobe, luksuznog kupatila i WC-a udobnog dnevnog boravka s povezanom kuhinjom i izlazom na terasu. Prozori su od visokokvalitetnih PVC profila s troslojnim staklom, pružajući optimalnu izolaciju. Enterijer krase podovi od prvoklasnog hrastovog parketa, a stan se greje putem etažnog grejanja, pružajući efikasnost i udobnost. Sa 70m2 prostora, ovaj stan ima dovoljno prostora za udoban život. Dodatni nivo sigurnosti pružaju sigurnosna ulazna vrata. Ova nekretnina obećava savremen životni stil u prijatnom ambijentu. Cena u oglasu je bez uračunatog PDV-a. Mogućnost povraćaja PDV-a. Mogućnost kupovine parking mesta u garaži po ceni od 25.000€ sa PDV-om Za sve dodatne informacije slobodno popzovite.
Detaljnije