Lux Stan Vukov Spomenik, 3.0, Cg, 78m2, Bez provizije

Šifra nekretnine : 1041

Prodaja 299.000 € - Stan
78.35 m23.0 SobeCG VII/VII  Štampaj
Lokacija: Vukov spomenik Ulica: Čelopečka novogradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2021 

Bez Agencijske Provizije

Stan se nalazi u blizini Vukovog spomenika u novoj zgradi kvalitetne gradnje. Stan je dvostrano orijentisan sa pretežnom orijentacijom ka dvorištu i nalazi se na 7. spratu u zdradi koja ima 7 sprata.
U zgradi će biti ugrađen lift renomiranog proizvođača "SCHINDLER".
Fasada je rađena po sistemu "sendvič zida" sa završnom obradom pikovanim kamenom.
Ulaz obezbeđen interfonom i video nadzorom.
Spoljašnja stolarija je od visoko kvalitetnih sedmokomornih PVC profila, sa troslojnim staklom, a ulazna vrata u stanove su sigurnosna proizvođača "BOSAL"
Podovi su urađeni od višeslojnog hrastovog parketa.Od prostorija stan ima:
predulaz, prostran dnevni boravak, sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila, dve spavaće sobe i velike lođe koja ima izlaz iz sobe i dnevnog boravka.
Spavaća soba je orijentisana ka mirnom delu dvorišta sa izlazom na terasu.
Blizina gradskog prevoza, metro stanice, škole, fakulteta, vrtića, gradskih institucija, šoping centra, trgovina.

Mogućnost povraćaja PDV-a

Mogućnost kupovine garažnog mesta na parking platforni cena 28.000€ sa PDV-om

PDV na stanogradnju je 10%

Cena u oglasu je bez uračunatog PDV-a

Prodaja Stana Bez Posredničke Provizije!!!!!!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Tramvaj, Voz
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Lift, Rampa za invalidska kolica
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, Video nadzor
Nekretnina na mapi

Agent: Miloš Kocić

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 64

Kontakt

Loading...

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Cvetkova Pijaca, 125m2, Uknjižen 3.5 Duplex

3.5 | 125m2 | 280.000 €
U prilici smo da Vamponudimo stan kod Cvetkove pijace, uknjižen, duplex od 125m2 iz nadogradnje. Stan se nalazi na drugom spratu i potkrovlu. Još uvek je u sivoj fazi i postoji mogućnost kupovine u sivoj fazi kao i kompletno završenog po vašoj želji. Stan je dvostrano orijentisan, svetao sa velikim otvorima, terasama i francuskim balkonom. Ako želite stan po svojoj meri javite se kako bi zakazali obilazak. Moguća svaka vrsta dogovora oko završetka radova i cene. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Lux Stan Vukov Spomenik, 4.0, Cg, 86m2, Bez provizije

4.0 | 85.93m2 | 328.000 €
Bez Agencijske Provizije Stan se nalazi u blizini Vukovog spomenika u novoj zgradi kvalitetne gradnje. Stan je dvostrano orijentisan sa pretežnom orijentacijom ka dvorištu i nalazi se na 6. spratu u zdradi koja ima 7 sprata. U zgradi će biti ugrađen lift renomiranog proizvođača "SCHINDLER". Fasada je rađena po sistemu "sendvič zida" sa završnom obradom pikovanim kamenom. Ulaz obezbeđen interfonom i video nadzorom. Spoljašnja stolarija je od visoko kvalitetnih sedmokomornih PVC profila, sa troslojnim staklom, a ulazna vrata u stanove su sigurnosna proizvođača "BOSAL" Podovi su urađeni od višeslojnog hrastovog parketa.Od prostorija stan ima: predulaz, prostran dnevni boravak, sa kuhinjom i trpezarijom, dva kupatila, tri spavaće sobe i velike lođe koja ima izlaz iz sobe i dnevnog boravka. Spavaća soba je orijentisana ka mirnom delu dvorišta sa izlazom na terasu. Blizina gradskog prevoza, metro stanice, škole, fakulteta, vrtića, gradskih institucija, šoping centra, trgovina. Mogućnost povraćaja PDV-a Mogućnost kupovine garažnog mesta na parking platforni cena 28.000€ sa PDV-om Cena stana 3.818 €/m2 bez PDV-om PDV na stanogradnju je 10% CENA U OGLASU JE BEZ URAČUNATOG PDV-a PRODAJA STANA BEZ POSREDNIČKE PROVIZIJE!!!!!!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Lux Stan Vukov Spomenik, 3.0, Cg, 66m2, Bez provizije

3.0 | 65.7m2 | 250.800 €
Bez Agencijske Provizije Stan se nalazi u blizini Vukovog spomenika u novoj zgradi kvalitetne gradnje. Stan je dvostrano orijentisan i nalazi se na visokom prizemlju u u zdradi koja ima 7 sprata. U zgradi će biti ugrađen lift renomiranog proizvođača "SCHINDLER". Fasada je rađena po sistemu "sendvič zida" sa završnom obradom pikovanim kamenom. Ulaz obezbeđen interfonom i video nadzorom. Spoljašnja stolarija je od visoko kvalitetnih šestokomornih PVC profila, sa troslojnim staklom, a ulazna vrata u stanove su sigurnosna proizvođača "BOSAL" Podovi su urađeni od višeslojnog hrastovog parketa.Od prostorija stan ima: predulaz, prostran dnevni boravak, sa kuhinjom i trpezarijom, WC, kupatilo, dve spavaće sobe. Spavaća soba je orijentisana ka mirnom delu dvorišta sa izlazom na terasu. Blizina gradskog prevoza, metro stanice, škole, fakulteta, vrtića, gradskih institucija, šoping centra, trgovina. Mogućnost povraćaja PDV-a Ovakav stan je dostupan i u prizemlju. Mogućnost kupovine garažnog mesta na parking platforni cena 28.000€ sa PDV-om Cena stana 3.818 €/m2 bez PDV-om PDV na stanogradnju je 10% CENA U OGLASU JE BEZ URAČUNATOG PDV-a PRODAJA STANA BEZ POSREDNIČKE PROVIZIJE!!!!!!
Detaljnije