Lux Stan Vukov Spomenik, 4.0, Cg, 86m2, Bez provizije

Šifra nekretnine : 1039

Prodaja 328.000 € - Stan
85.93 m24.0 SobeCG VI/VII  Štampaj
Lokacija: Vukov spomenik Ulica: Čelopečka novogradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2021 

Bez Agencijske Provizije

Stan se nalazi u blizini Vukovog spomenika u novoj zgradi kvalitetne gradnje. Stan je dvostrano orijentisan sa pretežnom orijentacijom ka dvorištu i nalazi se na 6. spratu u zdradi koja ima 7 sprata.
U zgradi će biti ugrađen lift renomiranog proizvođača "SCHINDLER".
Fasada je rađena po sistemu "sendvič zida" sa završnom obradom pikovanim kamenom.
Ulaz obezbeđen interfonom i video nadzorom.
Spoljašnja stolarija je od visoko kvalitetnih sedmokomornih PVC profila, sa troslojnim staklom, a ulazna vrata u stanove su sigurnosna proizvođača "BOSAL"
Podovi su urađeni od višeslojnog hrastovog parketa.Od prostorija stan ima:
predulaz, prostran dnevni boravak, sa kuhinjom i trpezarijom, dva kupatila, tri spavaće sobe i velike lođe koja ima izlaz iz sobe i dnevnog boravka.
Spavaća soba je orijentisana ka mirnom delu dvorišta sa izlazom na terasu.
Blizina gradskog prevoza, metro stanice, škole, fakulteta, vrtića, gradskih institucija, šoping centra, trgovina.
Mogućnost povraćaja PDV-a
Mogućnost kupovine garažnog mesta na parking platforni cena 28.000€ sa PDV-om

Cena stana 3.818 €/m2 bez PDV-om

PDV na stanogradnju je 10%

CENA U OGLASU JE BEZ URAČUNATOG PDV-a

PRODAJA STANA BEZ POSREDNIČKE PROVIZIJE!!!!!!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Tramvaj, Voz
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • PRISTUP:Lift, Rampa za invalidska kolica
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, Video nadzor
Video nekretnine
Nekretnina na mapi

Agent: Miloš Kocić

Agent

Detalji o agentu…
Ponuda Agenta 63

Kontakt

Loading...

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Lux Stan Vukov Spomenik, 3.0, Cg, 78m2, Bez provizije

3.0 | 78.35m2 | 299.000 €
Bez Agencijske Provizije Stan se nalazi u blizini Vukovog spomenika u novoj zgradi kvalitetne gradnje. Stan je dvostrano orijentisan sa pretežnom orijentacijom ka dvorištu i nalazi se na 7. spratu u zdradi koja ima 7 sprata. U zgradi će biti ugrađen lift renomiranog proizvođača "SCHINDLER". Fasada je rađena po sistemu "sendvič zida" sa završnom obradom pikovanim kamenom. Ulaz obezbeđen interfonom i video nadzorom. Spoljašnja stolarija je od visoko kvalitetnih sedmokomornih PVC profila, sa troslojnim staklom, a ulazna vrata u stanove su sigurnosna proizvođača "BOSAL" Podovi su urađeni od višeslojnog hrastovog parketa.Od prostorija stan ima: predulaz, prostran dnevni boravak, sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila, dve spavaće sobe i velike lođe koja ima izlaz iz sobe i dnevnog boravka. Spavaća soba je orijentisana ka mirnom delu dvorišta sa izlazom na terasu. Blizina gradskog prevoza, metro stanice, škole, fakulteta, vrtića, gradskih institucija, šoping centra, trgovina. Mogućnost povraćaja PDV-a Mogućnost kupovine garažnog mesta na parking platforni cena 28.000€ sa PDV-om PDV na stanogradnju je 10% Cena u oglasu je bez uračunatog PDV-a Prodaja Stana Bez Posredničke Provizije!!!!!!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Lux Stan Vukov Spomenik, 4.0, Cg, 95m2, Bez provizije

4.0 | 95.35m2 | 364.000 €
Bez Agencijske Provizije Stan se nalazi u blizini Vukovog spomenika u novoj zgradi kvalitetne gradnje. Stan je dvostrano orijentisan sa pretežnom orijentacijom ka dvorištu i nalazi se na 5. spratu u zdradi koja ima 7 sprata. U zgradi će biti ugrađen lift renomiranog proizvođača "SCHINDLER". Fasada je rađena po sistemu "sendvič zida" sa završnom obradom pikovanim kamenom. Ulaz obezbeđen interfonom i video nadzorom. Spoljašnja stolarija je od visoko kvalitetnih sedmokomornih PVC profila, sa troslojnim staklom, a ulazna vrata u stanove su sigurnosna proizvođača "BOSAL" Podovi su urađeni od višeslojnog hrastovog parketa.Od prostorija stan ima: predulaz, prostran dnevni boravak, sa kuhinjom i trpezarijom, dva kupatila, tri spavaće sobe i velike lođe koja ima izlaz iz sobe i dnevnog boravka. Spavaća soba je orijentisana ka mirnom delu dvorišta sa izlazom na terasu. Blizina gradskog prevoza, metro stanice, škole, fakulteta, vrtića, gradskih institucija, šoping centra, trgovina. Mogućnost povraćaja PDV-a Mogućnost kupovine garažnog mesta na parking platformi cena 28.000€ sa PDV-om Cena stana 3.818 €/m2 bez PDV-om PDV na stanogradnju je 10% CENA U OGLASU JE BEZ URAČUNATOG PDV-a PRODAJA STANA BEZ POSREDNIČKE PROVIZIJE!!!!!!
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Cvetkova Pijaca, 125m2, Uknjižen 3.5 Duplex

3.5 | 125m2 | 280.000 €
U prilici smo da Vamponudimo stan kod Cvetkove pijace, uknjižen, duplex od 125m2 iz nadogradnje. Stan se nalazi na drugom spratu i potkrovlu. Još uvek je u sivoj fazi i postoji mogućnost kupovine u sivoj fazi kao i kompletno završenog po vašoj želji. Stan je dvostrano orijentisan, svetao sa velikim otvorima, terasama i francuskim balkonom. Ako želite stan po svojoj meri javite se kako bi zakazali obilazak. Moguća svaka vrsta dogovora oko završetka radova i cene. Agencijska provizija 2% od dogovorene kupoprodajne cene.
Detaljnije